Iron Maiden har en fantastisk souvenirshop eller vad man nu ska kalla det. Här kan man köpa alltifrån de traditionella t-shirtarna med bandets namn på till smycken och julklappspapper!

Jag är själv mycket förtjust i Iron Maidens skivomslag och i deras maskod Eddie. I shoppen hittar man massor av teckningar av Eddie. Han finns på t-shirts, han finns att få som pin, som halsband på kläder och så vidare.

En av mina favorittröjor är en t-shirt med fyra olika porträtt av Eddie.

Iron Maiden har även sitt eget ölmärke: The Troopers och givetvis är Eddie med och pryder etiketten. De har även ett eget vin: Eddies Evil Brew som levereras i en trälåda.

Om du besöker shoppen, missa inte att spana in deras olika posters! Där finns en läcker affisch som är som ett collage med Eddie från de olika skivomslagen. Där kan man också köpa en poster med en av mina favoritteckningar: Fright 666.

Shoppen är perfekt för den som letar efter presenter till ett Iron Maiden fan (eller presenter till sig själv). Vad sägs om golfbollar med trummisen Nicko McBrains tryckta autograf och en bild av Trooper Eddie?

En av de coolaste prylarna i shoppen är julklappspapper med olika versioner av Eddie i julgranskulorna. Vilket paket det skulle bli!

Jag har också sett att det ska säljas hörlurar med Iron Maiden tema, de ska heta ED-PHON3S och finns att köpa på tillverkaren ONKYOs webbshop för £199. På ena hörluren finns en Eddiebild, på den andra Iron Maiden loggan. Färgen går i blått och svart och de är riktigt snygga tycker jag. Sen om priset motsvarar kvaliteten vet jag inte. För £199 borde man få mycket ljud för pengarna tycker jag!

Glöm inte heller att kika på deras kalender för 2016. Vad tycker du? Jag gillar omslaget och några av bilderna i almanackan, men långt ifrån alla faller mig i smaken tyvärr.

Vill du köpa någon mer udda och unik pryl med Iron Maiden-tema så är etsy.com ett bra ställe att leta på. Där finner du bland annat superhäftiga tygskor med handmålade motiv. Du får själv välja motiv och vilken typ av tygsko du vill ha. Du kan också köpa klockor gjorda av gamla vinylskivor, en lampa gjord av vattenledningar och en av Iron Maidens ölflaskor, handmålade glas utifrån beställning och så vidare!