Min berättelse

En gång i tiden hade bilarna kasettbandspelare, nedvevningsbara rutor och manuellt justerbara säten. Det var i just en sådan här bil min pappa körde omkring i med låtar som The Trooper och Run to the hills dånande ur högtalarna när jag var liten. Ljudnivån var nästan barntillåten, rutorna nervevade i sommarvärmen och jag älskade det. Det är en kärlek som aldrig gått över och Iron Maiden har än i dag en speciell plats i mitt liv.

Det är inte bara i mitt liv som Iron Maiden har en speciell plats har jag märkt. I takt med att jag blev äldre märkte jag att bandet har mängder med fans över hela jorden och de gamla kasettbanden är i dag hårdvaluta på andrahandsmarknaden som samlarobjekt!

En sökning på Iron Maiden på tradera eller e-bay blir som en nostalgitripp. Kasettomslagen påminner om mina ungdoms dagar bredvid pappa i bilen och senare om mina egna första skivinköp och konsertbesök. Enligt mig står sig omslagen till deras tidiga skivor bra än i dag!

För mig blev Iron Maiden en inkörsport och öronöppnare till heavy metal och under åren har jag kommit att gilla band som AC/DC, Aerosmith och Led Zeppelin. Denna blogg är dock tillägnad Iron Maiden och jag tänker skriva om bandet, musiken och mina egna upplevelser och tankar kring detta världskända hårdrocksband som gav ut sitt 16:e album förra året.

Jag välkomnar alla andra fans att höra av er och skriva om era Iron Maiden upplevelser och tankar! Det är alltid kul att diskutera med och lyssna till andra som delar samma intresse. Kanske har vi varit på samma konserter? Är oense om vilken skiva som egentligen är bäst och om omslaget till Dance of Death verkligen är det sämsta de har haft? Skriv så kan vi ta reda på det!